söndag, juni 24, 2007

Jag ligger i lä!!


Prinsen har kommit och skall stanna till på fredag. Vi kom hem för en stund sedan efter en sen cykeltur till affären. På vägen dit berättade han en massa saker, bland annat att det var han och Sandra på riktigt nu. "Ja, vi har bestämt att jag inte skall träffa någon annan tjej och hon skall inte träffa någon annan kille. Det är vi nu. Hon köpte en ring till mig och jag en till henne så vi är förlovade. Vi skall aldrig skiljas. När vi blir lite större skall vi skaffa två barn, det är lagom. Då hinner vi med båda två." (Min lillebror är nummer åtta i syskonskaran). "När skall du skaffa kille då? Du är ju tillräckligt vuxen för att skaffa barn." Hmm, ja, jag ligger verkligen i lä. Lillebror har redan planerat för framtiden och han tycks fundera över min också. Samtidigt slår det mig hur tiden bara rinner iväg. Lillebror är bara fem och redan förlovad! Jag hinner inte riktigt med, undrar om det är ålder?? ;D


Tidigare idag var jag med min fostersyster och handlade. Det blev både kläder och en hel del badsaker till Prinsen. Måste också tillägga att det blev ett par nya skor i fredags. IGEN. De är både fina och sköna!! Men men, det jag vill få sagt var att jag köpte ett cyklop till Prinsen som han skulle testa i duschen. Han stod där länge och väl och när jag går för att titta till honom sitter han i badkaret med både pimpsten och fotfil och filar fötterna iklädd cyklop. Han såg verkligen söt ut!!


Prinsen bor typ på landet (cirka 1000 personer). Där hälsar man på alla. Här hälsar Prinsen på alla och det är lite kul att se att även den allra suraste människan drar på mungiporna när Prinsen säger "Hej" och avfyrar ett bländande leende.


Midsommar kom och gick med en hel del trevliga händelser där emellan. Sedan har fostersyster sovit över här och jag är så glad att hon finns. Jag kan sitta och bara titta på henne och känna att hjärtat tar ett litet extraskutt. Hon är min och hon är en utav de personerna som då och då håller mig uppe. Jag tittar på henne och jag ser att hon älskar. Och jag älskar tillbaka...


Prinsen är lagd för natten och jag tror att jag skall börja krypa ned så smått jag också om jag skall orka med veckans strapatser. Något säger mig att de kommer att bli en energikrävande vecka. Detta något heter Prinsen men det skall verkligen bli jättemysigt!!


//Heffa

3 kommentarer:

finula sa...

va sött att han redan är förlovad. Prinsen kommer nog komma långt.. ja du eller ja jag med för den delen ligger verkligen efter i det där med planera för framtiden. :) Jag hoppas att ni får en trevlig vecka ihop!

kram

Inkan© sa...

Underbar lillebror....och klok. Nästan insiktsfull om att saker och ting nog hör ihop:)
Du ligger nog i lä...... he,he

emmhah sa...

Gud så gulligt, ååh jag kommer ihåg när man var i den åldern. Man behövde inte tänka på nåt annat. Det är inte så konstigt att han redan är förlovad med den charmen!
Tack för de här dagarna med dig. Det har varit helt underbart. Och utan dig vet jag inte riktigt vad jag skulle göra. Hoppas att vi ses mer i veckan, om jag hinner eftersom att jag ska iväg och så. Men jag ska försöka , vill ju träffa dig och prinsen. Och lilla totteloppe. :) Älskar dig Malin, jättemycket. Tack för att du finns och för att du bryr dig. Sköt om dig, kram din älskade lilla syster. <3