tisdag, juni 19, 2007

MORD/DRÅP

Det har skett ett mord/alternativt dråp på gården intill med världens pådrag; poliser, civilare, ambulans, akutbil och brandbilar. Till en början lite häftigt till dess att man insåg vad det berodde på. Hade ju varit spännande om man hade fått rycka in som sjuksköterska för att det hänt en omfattande olycka eller dylikt men det här.. Dessutom är det fyra tonåringar som har blivit gripna. TONÅRINGAR - kan ni fatta? Är det inte då man skall stå och smygröka för första gången (nope, jag har dock inte gjort det), hångla med någon trevlig kille/tjej för första gången och kanske smaka på alkohol (häxblandning, lite från varje flaska ur föräldrarnas barskåp). En del i klassen snodde diverse saker också och det ansågs häftigt att bära kläder med hål där larmen hade suttit. Men mord.. Nä.. Lite VÄL magstarkt. Kan tillägga att jag alltid har varit en fegis och det värsta jag har gjort är något så pass oskyldigt som att palla äpplen och busringa.

Tydligen skall polisen knacka dörr så det gäller att piffa upp sig lite - det kanske kommer förbi någon riktig HUNK!!!

Jag åkte med bussen hem från centrum idag och bussen kunde inte ens köra ända fram till busshållsplatsen på grund av att så många kommit för att se polisens efterarbete. Usch. Tycker att det är lite väl makabert. Hur kan människor vara så nyfikna?

Det finns en del saker som jag stör mig på. Här kommer ett par:

Folk som reser sig så pass sent på bussen att dörrarna hinner gå igen och vad ännu värre är är de gamlingar som först måste avsluta sin konversation med sin medpassagerare innan de kliver av. FY SKÄMS!!

Folk som springer för att hinna med att komma igenom snurrdörrar som gör att dörrarna stannar vilket leder till att personen ifråga inte alls tjänar någon tid.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fy vad hemskt med mordet :-(

finula sa...

Ja dagens ungdommar har väl inget bättre för sig. Men va vet vi han kankse har gjort något hemskt han med? Men ändå så var det hemskt tänk att vår lilla by har blivit såhär!! Ja hoppas poliserna är snygga nu då.. hehe

kram